Sängar från Jysk

Är det dags att investera i en ny säng? Jysk erbjuder många bra kontinentalsängar. Sortimentet är stort och en fördel med Jysk är såklart att kedjan finns i många städer! Det ger dig möjlighet att testa din nya säng och madrass i butiken, innan du bestämmer dig! Att köpa en säng på Jysk kan vara en investering för både kropp och plånbok.

jysk säng

Hur bra är Jysk sängar?

Det är oerhört individuellt vilken madrass som passar just dig. Du bör därför låta sängköpet ta sin tid. Om du sover i en dålig säng kan du bli stel eller få ryggproblem. Så hur vet du att du valt rätt madrass? Några inledande tips är att testa dig fram, välja en madrass med bra stöd och se till att du har mycket plats att röra dig på i sängen!

Kontinentalsängar från Jysk 

Kontinentalsängen är helhetslösning vi alla älskar! Genom tre lager; en resårbotten, en resår- eller skummadrass och slutligen en bäddmadrass – får du en bekväm säng. Dessutom får du med sängben! Med en sänggavel blir rummet både stilrent och harmoniskt.

Vi på Sängrecensioner har testat Kontinental 160×200 PLUS, som ingår i prisvärda Dreamzone-sortimentet. Sängen var av god kvalitet med en bra, tryckavlastande förmåga. Madrassen, gjord av latex, gav en sval känsla. Vi ger helhetsbetyget 8,4!

 

Hur bra är Jysk madrasser?

Att hitta en skön madrass är A och O för en god sömn. Vaknar du med ryggvärk kan det vara ett tecken på att madrassen inte ger dig tillräckligt med stöd. När madrassen gör sitt jobb gynnar det både din hälsa och ditt allmänna välmående, eftersom du får den vilan du behöver! Att vakna pigg och utvilad är väl allas önskan?!

 

Jysk madrasserie – Dreamzone

En favorit är Dreamzone, Jysk egna madrasserie. Denna serie finns i tre kategorier; BASIC, PLUS och GOLD – där kvalitet, komfort och pris ökar för varje kategori. Vill du åt en riktigt hållbar, toppenmadrass kanske du ska överväga PLUS eller GOLD, som även erbjuder en provperiod och garanti! 

Vi har testat Jysk Bäddmadrass 160×200 GOLD T110 WELLPUR. En klar fördel är kombinationen av tryckavlastande memoryskum och AIR gel memoryskum, som formar sig efter kroppen. Madrassen har ett mjukt, och slitstarkt överdrag, däremot kan du inte tvätta madrassen. Den går enbart att köpa i butik, vilket kan vara både en fördel och nackdel. Vi ger madrassen betyget 7 för dess höga komfort.

Fördelar 

  • Går att testa och köpa i butik

Nackdelar

  • Går inte att tvätta
  • Mjuk och formbar